ElCap
UIB
Facultat de Ciències
FC contacte normatives agenda FC PE TFG normatives

Jornada d'acolliment grau de Física

Dilluns, 10 de setembre de 2018

Duis, si podeu, l'ordenador portàtil o el telèfon mòbil per connectar-vos a Internet per comprovar la connexio wifi a través d'Eduroam, navegar per aquesta web de la Facultat de Ciències i a entrar a Office365 de la UIB.

Horari «

Horari
9.30 h - 10.30 h. Benvinguda. Coses importants que has de saber. Aula 10 de l'edifici Mateu Orfila (Veure plànol aules).
10.30 h - 11.30 h. El servei de biblioteca. Recursos i recerca de documents. Aula d'informàtica de la planta baixa (codi aula Inf B en el plànol).
11.30 h - 12.30 h.  S'organitzaran grups per visitar un laboratori de pràctiques i tenir temps lliure per berenar.
12.30 h - 12.50 h. Examen "sorpresa" obligatori. Aula 10.
13.15 h - 14.15 h. Conferència: "El inicio de la ciencias y técnicas nucleares en España", Pablo Soler Ferran. Aula 10.

Informació addicional d'interès «

Agenda Facultat de Ciències 2018-19

Consulta la programació de clases presencials de les teves assignatures des del mòbil, tableta o ordenador: Conté el calendari lectiu de la facultat.


Agenda Facultat de Ciències 2018-19

Publicat: 26 jul. 2018

Connexió a la xarxa sense fils wi-fi de la UIB

Per connectar el teu ordenador o el teu mòbil a la xarxa sense fils wi-fi de la Universitat, segueix les instruccions que trobaràs en aquest enllaç a la configuració wi-fi.

Instal·lació i configuració d'Office 365 i el correu electrònic

Per usar les aplicacions d'Office 365 (Word, Excel,...) amb el teu ordinador o dispositiu portàtil, com a estudiant de la UIB, segueix aquestes instruccions.

Seguretat en el laboratori

Bata i ulleres de seguretat

Per fer pràctiques en els laboratoris de Biologia, Bioquímica i Química és obligatori entrar amb bata i algunes pràctiques requereixen l'ús d'ulleres de seguretat. Si no tens bata o ulleres, en els serveis administratius podràs adquirir una bata per 7 euros i unes ulleres per 3 euros (preus que resulten de tenir una subvenció al 50 % de la Universitat). Es pot pagar amb targeta de crèdit o dèbit en els mateixos serveis administratius. També es pot fer un ingrès de 10 euros (o de 7 o 3 euros si només vols la bata o les ulleres) al compte BANKIA ES22 2038 3471 2264 0000 2693. Amb el resguard d'ingrés ves als serveis administratius. Hi ha diverses talles de bates i les te podràs provar en els mateixos serveis administratius. També hi ha ulleres de seguretat per a gent que usa ulleres correctores (si t'interessa adquirir unes ulleres de seguretat graduades demana la informació en els serveis administratius).
Publicat: 4 set. 2017

Fruita al costat de consergeria per berenar a preu de cost

Els dimarts i dimecres de cada setmana volem oferir-te dur fruita per berenar (o completar el berenar).

La primera setmana se'n durà el dimecres 12 de setembre. Trobaràs pomes i nectarines en una taula al costat de la consergeria de l'edifici Mateu Orfila.
Veuràs el missatge Mateu Orfila: Fruita al costat de consergeria per berenar

Agafa 1 peça de fruita,
diposita 30 cèntims €

Al costat de les caixes de fruita hi haurà una caixa per dipositar els 30 cèntims.

Tal vegada et sorprengui que ningú no estigui pendent de si diposites o no els 30 cèntims. Si no es dipositen els 30 cèntims, arribarà que no es durà fruita perquè la fruita de la segona setmana i les següents es pagarà amb els diners que s'hagin recollit de la setmana anterior. Per tant, no deu importar donar més explicacions.

Sempre s'oferirà fruita de temporada i el que s'hagi de dipositar podria ser diferent segons la setmana.

Mantenir durant tot el curs aquesta acció depèn de les persones que estan en els nostres edificis i tant de bo que funcioni.

Nav
ElPeu

Ctra. de Valldemossa, km 7,5. Campus UIB, 07122 Palma. Ed. Mateu Orfila (Tel. 971 173009) - Ed. Guillem Colom (Tel. 971 173181). +info ubicació
Web UIB


FC http://fciencies.uib.es


Disseny i manteniment: A.A.C. (Dep. Física. UIB·$ANYGENERACIO$)