Universitat de les Illes Balears

- Català - Castellano - English
Ctra. de Valldemossa, km 7,5. Campus UIB, 07122 Palma. Ed. Mateu Orfila (Tel. 971 173009) - Ed. Guillem Colom (Tel. 971 173181). Més informació sobre la ubicació »

  Abril 2012

NOU ESTIL DE LA WEB
La web de la Facultat de Ciències s'estrena seguint l'estil general de la universitat. Publicat: 10-abril-2012.

EXÀMENS DE JUNY
Les hores d'inici i les aules dels exàmens de juny s'han publicat a UIBdigital. En aquesta web hi trobareu aquesta informació en forma de calendari. En els calendaris hi ha alguns exàmens indicats amb (*) perquè algun alumne podria tenir coincidència amb un altre examen (en algun cas d'una altra titulació de la facultat). L'alumnat amb coincidènciapot demanar un canvi o una data alternativa adreçant una instància al degà. Grau | Plans Antics. Publicat: 5-abril-2012.


ANUNCI CONCURS DE FOTOGRAFIA AMB EL TEMA: EL PERQUÈ D'AQUEST COLOR
El deganat ha organitzat el I Concurs de fotografia de la Facultat de Ciències. Participa amb una foto o amb el teu vot.
Bases, premi, informació...
Convocatòria: 20-març-2012 - Termini: 3-maig-2012.


UNA FINESTRA DELS SERVEIS
ADMINISTRATIUS DE LA FACULTAT A LA WEB

En el menú de la dreta hi ha l'enllaç a la pàgina dels Serveis Administratius de la nostra facultat.Hi ha els horaris, adreces de contacte, una llista de preguntes freqüents i informació sobre tràmits per a l'alumnat. Hi ha models d'impresos i indicacions per fer alguns tràmits per correu electrònic.


VOLS FER PRÀCTIQUES AQUEST ESTIU?
La Fundació d'Investigació Sanitària de les Illes Balears ofereix tres places de pràctiques remunerades durant aquest estiu. Les pràctiques les podrien realitzar alumnes de qualsevol dels estudis de la facultat i estaran dins el tema de la Biomedicina. Ens han ofert explicar algunes de les seves línies de feina perquè l'alumnat les conegui i s'interessi pel programa de pràctiques. Esperant que la presentació sigui del vostre interès us convocam a la presentació dilluns dia 23 d'abril a les 14:00 h a l'aula 10 del Mateu Orfila. En el document pdf adjunt teniu la informació completa. Publicat: 17-abril-2012

Facultat ↵