Universitat de les Illes Balears

- Català - Castellano - English
Ctra. de Valldemossa, km 7,5. Campus UIB, 07122 Palma. Ed. Mateu Orfila (Tel. 971 173009) - Ed. Guillem Colom (Tel. 971 173181). Més informació sobre la ubicació »

  Juny 2012

Treballs de Fi de Grau
S'ha obert el termini perquè el professorat i l'alumnat pugin fer propostes per realitzar el Treball de Fi de Grau. Més informació i calendari. Publicat: 4-juny-2012.


Exposició a l'edifici Guillem Colom:
FLORTOGRAFIES

L'exposició creada pel Dr. Joan Rita consta de 30 fotografies de flors de plantes que es troben a la natura de les Illes Balears. Algunes són molt freqüents, altres són endemismes de distribució molt limitada. La totalitat de les fotografies s'han fet a la natura sense arrabassar la planta. La col·lecció de fotografies s'ha ordenat per donar-li un contingut pedagògic, amb la idea de mostrar com són les flors, les seves parts i la diversitat de formes. També s'ha editat una guia, de tal manera que cada fotografia s'acompanya d'una explicació interpretativa. (Presentació a YouTube) Des del 3 de maig fins a finals de juny a l'edifici Guillem Colom. Publicat: 30-abril-2012.

Facultat ↵