Universitat de les Illes Balears

- Català - Castellano - English
Ctra. de Valldemossa, km 7,5. Campus UIB, 07122 Palma. Ed. Mateu Orfila (Tel. 971 173009) - Ed. Guillem Colom (Tel. 971 173181). Més informació sobre la ubicació »

  Juliol 2012

PROPOSTES DE TREBALLS DE FI DE GRAU
S'han publicat les llistes de propostes per fer el Treball de Fi de Grau. L'alumnat que ja té o que podrà tenir 174 crèdits superats en acabar el període d'avaluació del setembre, podrà sol·licitar que se li assigni un treball. La sol·licitud s'ha de fer entre els dies 4 i 11 de setembre. Els impresos per sol·licitar el treball es trobaran en aquesta web al setembre (notau que es poden tenir exàmens per fer o actes sense tancar en el moment de fer la sol·licitud). Llistes TFG i calendari. Publicat: 30-juliol-2012.

HORARI I AULES DELS EXÀMENS DE SETEMBRE
Els horaris i les aules dels exàmens de setembre es publicarà a UIBdigital en els pròxims díes. Aquí hi ha la informació en forma de calendari: LLICENCIATURES | GRAUS. Encara hi pot haver alumnes que demanin un canvi per coincidència d'examen amb altres assignaturesdel mateix estudi o compartides amb un altre estudi. La darrera setmana de juliol es publicarà el calendari definitiu. Publicat: 17-juliol-2012.

MATRÍCULA ALUMNAT DE NOU INGRÉS A BIOLOGIA, BIOQUÍMICA, FÍSICA I QUÍMICA
ABANS DE MATRICULAR-TE per UIBDigital
llegeix les respostes que te dóna el deganat de la facultat a un conjunt de preguntes. Coneixeràs informació important que t'ajudarà a simplificar els tràmits. [Seguir].
Publicat: 4-juliol-2012.

AGENDES DE PRIMER CURS DE GRAU
Els noms dels grups estan explicats a la informació sobre la matrícula.
Agendes pendents d'aprovació per la Junta de Facultat que se farà dia 13 de juliol. Publicat: 10-juliol-2012.

   
Biologia


Bioquímica


Física


Química

TREBALLS DE FI DE GRAU
El més passat s'obrí el termini perquè el professorat i l'alumnat fes propostes per realitzar el Treball de Fi de Grau. A final de juliol es publicaran les llistes de treballs oferts. Més informació i calendari. Publicat: 28-juny-2012.

Facultat ↵