Universitat de les Illes Balears

- Català - Castellano - English
Ctra. de Valldemossa, km 7,5. Campus UIB, 07122 Palma. Ed. Mateu Orfila (Tel. 971 173009) - Ed. Guillem Colom (Tel. 971 173181). Més informació sobre la ubicació »

  Setembre 2012

PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES
Per presentar instàncies en els serveis administratius aquest dies hauràs de fer coa, però pots evitar-les usant el model que tens aquí o demanat l'imprés a consergeria. Publicat: 25-setembre-2012.

SEGUEIX LA INFORMACIÓ DE LA FACULTAT PER TWITTER

Si uses twitter, segueix la informació de la facultat. Estaràs ben informat sobre el desenvolupament de l'any acadèmic (terminis, beques, conferències...). Publicat: 10-setembre-2012.

TREBALL DE FI DE GRAU
S'ha realitzat la primera assignació de temes per fer el TFG: Biologia | Bioquímica | Física | Química.
Dia 10 d'octubre es realitzara la segona assignació de temes per fer el TFG a les persones que ho sol·licitaren dins el termini ordinari (4 a 11 de setembre) i hagin formalitzat la matrícula al TFG.
ATENCIÓ: Del 24 al 28 de setembre a les 12h, termini extraordinari per sol·licitar un TFG. Procediment de sol·licitud
Publicat: 21-setembre-2012.

GUIA DE BENVINGUDA
La UIB ha publicat a la web una Guia de Benvinguda a la UIB per a l'alumnat de nou ingrés. Us recomanam que la mireu i que reviseu la informació que la facultat dóna a la guia de matrícula.

ATENCIÓ: Problema amb UIBdigital per a l'automatrícula al Treball de Fi de Grau
Un alumne ha indicat que compleix les condicions per matricular-se del TFG i, no obstant això, li surt un missatge indicant que no les compleix. Les condicions que descriu l'avís no són correctes. Es demanarà que es revisi l'aplicació d'UIBdigital per corregir l'errada. Si estàs en el mateix cas, no te preocupis (tampoc és necessari que avisis als serveis administratius). Publicat: 14-setembre-2012 (22:00h).

AULES PER A ENGLISH FOR SCIENCE
L'alumnat dels graus de Química i Geografia s'ha de matricular del grup 1.
Grup 1 gran: aula 14, GM1: aula 3, GM2: aula 4.
Grup 2: aula 3
Publicat: 10-setembre-2012.

NOTA SOBRE L'OPTATIVA ENGLISH FOR SCIENCE
L'alumnat dels graus de Química i Geografia s'ha de matricular del grup 1.
L'alumnat dels graus de Física, Bioquímica i Biologia s'ha de matricular del grup 2.
L'alumnat del grau de Biologia que cursi assignatures optatives ambientals poden presentar una instància (model doc | model pdf) als serveis administratius per demanar el canvi al grup 1 per solapament d'horari.
Horari Grup 1 | Horari Grup 2
Publicat: 7-setembre-2012.

BEQUES DE COL·LABORACIÓ
El servei d'alumnes ha publicat avui la informació de les beques de col·laboració destinades a alumnes que estiguin finalitzant els estudis de segon cicle o darrer curs d'un estudi de grau. El termini és el 25 de setembre. Es poden demanar una sola vegada i són compatibles amb altres beques:
Informació per sol·licitar beca.
Per a més informació: salumnes.beques@uib.es, telèfons: 971 17 33 00 / 25 84 / 30 37.
Publicat: 3-setembre-2012.

TREBALL DE FI DE GRAU
L'alumnat que té o que podrà tenir 174 crèdits superats en acabar el període d'avaluació del setembre, pot sol·licitar que se li assigni un treball entre els dies 4 i 11 de setembre (notau que es poden tenir exàmens per fer o actes sense tancar en el moment de fer la sol·licitud). Llistes TFG, calendari i procediment de sol·licitud.
Publicat: 3-setembre-2012.

HORARI I AULES DELS EXÀMENS DE SETEMBRE
Els horaris i les aules dels exàmens de setembre es publicarà a UIBdigital en els pròxims díes. Aquí hi ha la informació en forma de calendari: LLICENCIATURES | GRAUS. Encara hi pot haver alumnes que demanin un canvi per coincidència d'examen amb altres assignaturesdel mateix estudi o compartides amb un altre estudi. La darrera setmana de juliol es publicarà el calendari definitiu.
Publicat: 17-juliol-2012.

MATRÍCULA ALUMNAT DE NOU INGRÉS A BIOLOGIA, BIOQUÍMICA, FÍSICA I QUÍMICA
ABANS DE MATRICULAR-TE per UIBDigital
llegeix les respostes que te dóna el deganat de la facultat a un conjunt de preguntes. Coneixeràs informació important que t'ajudarà a simplificar els tràmits. [Seguir].
Publicat: 4-juliol-2012.

AGENDES DE PRIMER CURS DE GRAU
Els noms dels grups estan explicats a la informació sobre la matrícula.
Agendes pendents d'aprovació per la Junta de Facultat que se farà dia 13 de juliol. Publicat: 10-juliol-2012.

   
Biologia


Bioquímica


Física


Química


Facultat ↵