Universitat de les Illes Balears

- Català - Castellano - English
Ctra. de Valldemossa, km 7,5. Campus UIB, 07122 Palma. Ed. Mateu Orfila (Tel. 971 173009) - Ed. Guillem Colom (Tel. 971 173181). Més informació sobre la ubicació »

  Octubre 2012

Actes de la Setmana de la Ciència a la UIB (novembre 2012) Publicat: 31-octubre-2012.

EXÀMENS DE GENER-FEBRER 2013: Horaris i aules provisionals
Usau els enllaços Calendaris d'exàmens en el menu de la dreta.
Publicat: 29-octubre-2012.

TREBALL DE FI DE GRAU
S'ha realitzat la segona assignació de temes per fer el TFG: Biologia | Bioquímica | Física | Química.
(Queda l'assignació de treballs a algunes persones que presentaren la sol·licitud dins el termini extraordinari que es va obrir a finals de setembre.)
Publicat: 10-octubre-2012.

TREBALL DE FI DE GRAU: Servei de Biblioteca
El Servei de Biblioteca i Documentació ha reunit informació necessària per tal d’ajudar-te en la redacció i presentació del teu Treball Fi de Grau. Veure informació. Publicat: 5-octubre-2012.

PRESENTACIÓ DE L'INSTITUT DE BIODIVERSITAT TROPICAL
L'Institut de Biodiversitat Tropical torna fer una presentació de les seves activitats a l'alumnat de la facultat. Aula 18 de l'edifici Guillem Colom, e 14h a 15h, dilluns. 8-set.
Web de l'Institut de Biodiversitat Tropical

 

 

 

NOTA PER A L'ALUMNAT: UIBdigital i les places d'alumnat col·laborador
Si has demanat més d'una plaça d'alumne col·laborador, veuràs la resolució a UIBdigital tan aviat com contesti el professorat. Això significa que podries veure avui que t'han acceptat a una plaça i la setmana vinent que t'han acceptat a una altra (que, per ventura, t'atreia més). Per tant, pensa que fins a dia 10 d'octubre te poden haver acceptat a una plaça, encara que abans hagis vist altres respostes. Publicat: 3-octubre-2012.

PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES
Per presentar instàncies en els serveis administratius aquest dies hauràs de fer coa, però pots evitar-les usant el model que tens aquí o demanat l'imprés a consergeria. Publicat: 25-setembre-2012.

TREBALL DE FI DE GRAU
S'ha realitzat la primera assignació de temes per fer el TFG: Biologia | Bioquímica | Física | Química.
Dia 10 d'octubre es realitzara la segona assignació de temes per fer el TFG a les persones que ho sol·licitaren dins el termini ordinari (4 a 11 de setembre) i hagin formalitzat la matrícula al TFG.
ATENCIÓ: Del 24 al 28 de setembre a les 12h, termini extraordinari per sol·licitar un TFG. Procediment de sol·licitud
Publicat: 21-setembre-2012.

GUIA DE BENVINGUDA
La UIB ha publicat a la web una Guia de Benvinguda a la UIB per a l'alumnat de nou ingrés. Us recomanam que la mireu i que reviseu la informació que la facultat dóna a la guia de matrícula.

Facultat ↵