Universitat de les Illes Balears

- Catalŕ - Castellano - English
Ctra. de Valldemossa, km 7,5. Campus UIB, 07122 Palma. Ed. Mateu Orfila (Tel. 971 173009) - Ed. Guillem Colom (Tel. 971 173181). Més informació sobre la ubicació »

  Desembre 2012

AMPLIACIÓ de MATRÍCULA
Atès que ja ha sortit publicat el termini d'ampliació de matrícula (de les 9 h de l'11 de febrer a les 14h del 28 de febrer), des del deganat de la facultat us informam que en aquest curs no serà necessari presentar una instància en els serveis administratius per demanar ampliació de matrícula com s'havia de fer abans. Teniu present el següent:

L'alumnat de la facultat de Cičncies podrŕ ampliar la matrícula per UIBdigital d'aquelles assignatures i grups amb places lliures. Amb l'automatrícula a una assignatura, l'interessat accepta la responsabilitat d'haver comprovat que podrŕ realitzar totes les activitats d'avaluació tal i com ja estan programades.

Te recomanam que consultis el tutor acadèmic abans de fer l'ampliació de matrícula si vols matricular-te per fer més de 30 crèdits en el segon semestre. El deganat està assignant tutors a l'alumnat de nou ingrés. Tot l'alumnat (tant de grau com de llicenciatura) rebrà un missatge per indicar o recordar el nom del tutor.

Publicat: 18-desembre-2012.

Aules dels controls de grau del primer semestre Publicat: 20-novembre-2012.


CONCURS Internacional de monòlegs científics
"Participa subiendo tu vídeo en www.famelab.es hasta el 31 de enero de 2013 y únete al grupo de comunicadores científicos más ingenioso del mundo". S'escollirà un representant d'Espanya per anar a la final que es farà al Regne Unit. Si t'hi apuntes, avisa! Publicat: 13-desembre-2012.

CONCURS "The role of the Chemistry in the Modern Society"
La European Chemistry Thematic Network (ECTN), dins el proyecto EC2E2N2, organitza el concurs, " The role of the Chemistry in the Modern Society". Trobareu més informació en aquest enllaç. Les persones de contacte dins Espanya són: Inmaculada Álvarez (ias@quim.ucm.es) i María Isabel del Hierro (isabel.hierro@urjc.es). Publicat: 5-desembre-2012.

ERASMUS
Està obert el termini per sol·licitar beques d'intercanvi del programa ERASMUS fins el 14 de desembre. Informació ERASMUS. Publicat: 19-novembre-2012.

CONFERČNCIES DE L'IBILAB A L'AULA 1
Els dies 3 i 4 de desembre, de 14 a 16 hores, hi haurà conferències a l'aula 1 organitzades per l'Instituto Balear de Infertilitat, Ginecología y Reproducción. Programa. Publicat: 15-novembre-2012.

AULES I ESPAIS DE LA FACULTAT: Propostes de millora
A fi de recollir suggeriments i propostes per millorar les aules i els espais assignats a la facultat, es publica una plantilla i un document pdf per enviar la proposta al deganat. Aquests documents es poden enviar en qualsevol moment de l'any i es trobaran sempre a l'apartat DiversosFormularis d'aquesta web. Publicat: 2-novembre-2012.

EXÀMENS DE GENER-FEBRER 2013: Horaris i aules provisionals
S'han assignat les hores d'inici dels exàmens i les aules.
Sempre pots usar els enllaços Calendaris d'exàmens en el menu de la dreta.
Llicenciatures
Graus
Publicat: 29-octubre-2012.

Facultat ↵
Diversos