Universitat de les Illes Balears

- Catalŕ - Castellano - English
Ctra. de Valldemossa, km 7,5. Campus UIB, 07122 Palma. Ed. Mateu Orfila (Tel. 971 173009) - Ed. Guillem Colom (Tel. 971 173181). Més informació sobre la ubicació »

  Gener 2013

24 Gen. a 8 Feb.
Sol·licitud Pràctiques Externes. (+)

25 Gen.
Resolucions ERASMUS, CINDA...

11 Feb. a 28 Feb. (14h)
Ampliació de matrícula (+)

18 Feb. a 20 Feb.
Sol·licitud TFG (+)

PLA D'ACCIÓ TUTORIAL
El deganat ha assignat tutors acadèmics de carrera a l'alumnat de la facultat (si ja tenies un tutor assignat i s'ha canviat, ha estat per motius d'organització) i ha enviat un missatge amb el títol Facultat de Cičncies. Assignació de tutor/a per indicar o recordar el nom del tutor. El nom del tutor també es podrà consultar més endavant per UIBdigital. Publicat: 16-gener-2013.

EXÀMENS DE GENER-FEBRER 2013: Horaris i aules definitius
Usau aquests enllaços o els titulats Calendaris d'exàmens en el menu de la dreta.
Llicenciatures
Graus
Publicat: 29-octubre-2012.

AMPLIACIÓ de MATRÍCULA
Termini: de les 9 h de l'11 de febrer a les 14h del 28 de febrer. En aquest curs no serà necessari presentar una instància en els serveis administratius per demanar ampliació de matrícula com s'havia de fer abans, però teniu present el següent:

L'alumnat de la facultat de Cičncies podrŕ ampliar la matrícula per UIBdigital d'aquelles assignatures i grups amb places lliures. Amb l'automatrícula a una assignatura, l'interessat accepta la responsabilitat d'haver comprovat que podrŕ realitzar totes les activitats d'avaluació tal i com ja estan programades.

Te recomanam que consultis el tutor acadèmic abans de fer l'ampliació de matrícula si vols matricular-te per fer més de 30 crèdits en el segon semestre. El deganat està assignant tutors a l'alumnat de nou ingrés. Tot l'alumnat (tant de grau com de llicenciatura) rebrà un missatge per indicar o recordar el nom del tutor.

Publicat: 18-desembre-2012.


CONCURS Internacional de monòlegs científics
"Participa subiendo tu vídeo en www.famelab.es hasta el 31 de enero de 2013 y únete al grupo de comunicadores científicos más ingenioso del mundo". S'escollirà un representant d'Espanya per anar a la final que es farà al Regne Unit. Si t'hi apuntes, avisa! Publicat: 13-desembre-2012.

Facultat ↵
Diversos