Universitat de les Illes Balears

- Català - Castellano - English
Ctra. de Valldemossa, km 7,5. Campus UIB, 07122 Palma. Ed. Mateu Orfila (Tel. 971 173009) - Ed. Guillem Colom (Tel. 971 173181). Més informació sobre la ubicació »

 Octubre 2013

PROGRAMES D'INTERCANVI
El Servei de Relacions Internacionals del 4 al 22 de novembre de 2013 obre la primera convocatòria de places de mobilitat per el curs acadèmic 2014-15 dels següents programes d'intercanvi: Convenis d'Intercanvi, CINDA ISEP USA, ISEP Internacional, CIEE.
(El SRI no té informació de l'OAPEE pel que fa al nou programa Erasmus + i la seva gestió, per tant, encara no es treu la convocatòria)
Publicat: 31-octubre-2013.

AULES per fer els CONTROLS
El control de 5 nov. de 21428 s'ha canviat a l'aula AU14. (Canvi: 21-octubre-2013.)
S'han assignat les aules per fer els controls Veure taula |
Publicat: 18-octubre-2013.

    DOL PER LA CIÈNCIA
TEXT llegit pel Dr. Antoni Miralles | Arxiu fotogràfic
Publicat: 17-octubre-2013.

El col·lectiu Carta por la Ciencia ha exposat que els pressupostos generals presentats per a 2014 congelen el finançament públic de la R+D, i impedeixen complir cap dels objectius mínims proposats i recolzats per la pràctica totalitat del col·lectiu de la R+D, orientats a recuperar, en un procés de tres anys, els nivells d'inversió pública existents en 2009 i aconseguir acostar-se a la mitjana de la Unió Europea.Per aquest motiu, coincidint amb l'aniversari de la mort de Santiago Ramón y Cajal, Carta por la Ciència convocaper a dijous 17 d'octubre el dia del Dol per la Ciència a una concentració a les portes dels centres de treball i als rectorats de les universitats de tot Espanya, a les 12 del migdia, vestits amb roba o braçalets negres, per guardar un minut de silenci en memòria de l'R + D. A Madrid també hi haurà s'horabaixa una lectura de textos de Santiago Ramón y Cajal. (web)
L'equip deganal de la Facultat de Ciències considera adient demanar als membres de la Facultat que ens trobem per escoltar el text que llegirà el Dr. Antoni Miralles, professor del Departament de Biologia, a l'entrada de l'edifici Mateu Orfila i Rotger demà dijous dia 17 a les 12h, i guardar després un minut de silenci com proposa el col·lectiu Carta por la Ciència. Publicat: 16-octubre-2013.

TREBALL DE FI DE GRAU: Assignació provisional de temes
17 d'octubre: Publicació assignacions provisionals de temes segon torn. <NOU
14 d'octubre: Obertura d'un termini extraordinari per sol·licitar tema del TFG. Termini: 17 d'octubre (12h).
11 d'octubre: Publicació assignacions definitives de temes.
9 d'octubre: Assignació provisional de temes.

Veure informació. Actualitzat: 14-octubre-2013.

ALUMNAT COL·LABORADOR
Vols ser alumne col·laborador en tasques d'investigació, recerca o pràctiques? Termini: 17 d'octubre.
Veure informació. Publicat: 11-octubre-2013.

TREBALL DE FI DE GRAU: Servei de Biblioteca
El Servei de Biblioteca i Documentació ha reunit informació necessària per tal d’ajudar-te en la redacció i presentació del teu Treball Fi de Grau. Veure informació. Publicat: 1-octubre-2013.

PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES
Per presentar instàncies en els serveis administratius i evitar les esperes, pots usant el model que tens aquí. Publicat: 1-octubre-2013.

ALUMNAT DE NOU INGRÈS
Us recomanam que la mireu i que reviseu la informació que la facultat dóna a la guia de matrícula.


Facultat ↵
Diversos