Universitat de les Illes Balears

- Català - Castellano - English
Ctra. de Valldemossa, km 7,5. Campus UIB, 07122 Palma. Ed. Mateu Orfila (Tel. 971 173009) - Ed. Guillem Colom (Tel. 971 173181). Més informació sobre la ubicació »

 Novembre 2013

  Espais per quedar a dinar

A més del menjador a l'edifici d'enllaç, ara podeu usar aquestes aules:
• Aula 3 MO. Entre les 13.15h i les 15.00h.
• Aula 19 GC. Entre les 13.15h i les 14.30h.
Deixau les taules netes i posau dins les papereres el que s'hagi de tirar. Usau, per favor, només aquestes aules per dinar ja que s'horabaixa hi ha classes i els serveis de neteja no poden passar per totes les aules abans de començar les classes. Si aquestes aules no fossin suficients, n'habilitarem una altra.

 


Càlcul de la mitjana de l'expedient
Per calcular la mitjana de l’expedient acadèmic en aquests moments, hi ha quatre sistemes a tenir presents (en tots els casos es fa la mitjana ponderada: valor numèric per crèdits de l’assignatura). + info.
Publicat: 29-novembre-2013.


PRESENTACIONS
Solargraphy - catching the Sun. Maciej Lukasz Zapiór, visitant postdoctoral del Departament de Física. Dijous 5 de desembre de 13:15 a 14:15. Aula 1, edifici Mateu Orfila.
Solargraphy is a photographic technique with fixed pinhole camera and extremely long exposure time as long as week, month, half a year or more. As a photosensitive material regular black-and-white photographic paper without developing is used. In pictures made by that there is not visible any moving object, except the Sun which appears as light curved trails. This makes solargraphy strongly related to astronomy.
Publicat: 27-novembre-2013.


25 de novembre i la festivitat del patró de la UIB
Ramon Lull és el patró de la nostra universitat. La festivitat del beat Ramon Llull és el dia 27 de novembre que enguany cau en dimecres, motiu pel qual els actes de celebració s'han passat a dilluns 25.
Publicat: 22-novembre-2013.


Campanya AJUDA'NS A MILLORAR LA UIB del Consell d'Estudiants
El Consell d'Estudiants té com a objectiu millorar la vida universitària, i amb aquesta campanya pretén premiar els estudiants que proposin accions i idees per millorar la UIB. Termini per presentar propostes: 4 desembre a les 22 hores. Pàgina informativa de la campanya.
Publicat: 22-novembre-2013.


EXÀMENS LLICENCIATURA convocatòria de febrer
Les aules i les hores d'inici dels exàmens de la convocatòria de febrer estan publicats. Podeu veure'ls marcant aquest enllaç o marcant l'enllaç Calendaris d'exàmens del menú de la llicenciatura a la dreta.
Publicat: 20-novembre-2013.

EXÀMENS GLOBALS DE FEBRER dels estudis de grau
Les aules i les hores d'inici dels exàmens globals de febrer estan publicats. Podeu veure'ls marcant aquest enllaç o marcant l'enllaç Calendaris d'exàmens del menú de la dreta.
Publicat: 18-novembre-2013.

ALBERT EL MAGNE († 15 de novembre de 1280)
"Va morir en la cel·la del seu convent de la Santa Creu en Colònia en 1280, i ben ràpid va ser venerat pels seus germans. L'Església el va proposar al culte dels fidels amb la beatificació, a 1622, i amb la canonització, a 1931, quan el papa Pío XI el va proclamar Doctor de l'Església. Es tractava d'un reconeixement sens dubte apropiat per a aquest gran home de Déu i insigne investigador, no només de les veritats de la fe, sinó de moltíssims altres sectors del saber; de fet, tirant una mirada als títols de les seves nombrosíssimes obres, un se n'adona compte que la seva cultura té una mica de prodigiós, i que els seus interessos enciclopèdics el van portar a ocupar-se no només de filosofia i de teologia, com altres contemporanis, sinó també de tota altra disciplina llavors coneguda, de la física a la química, de l'astronomia a la mineralogia, de la botànica a la zoologia. Per aquest motiu el papa Pius XII el va nomenar patró dels qui conreen les ciències naturals, i se l'anomena també Doctor universalis, precisament per la immensitat dels seus interessos i del seu saber."
Fragment de la catequesi pronunciada per Benet XVI durant l'Audiència General celebrada a la Plaça de Sant Pere el dia 24 de març de 2010.
Publicat: 14-novembre-2013.


PRESENTACIONS
L'expedició científica Yasuní i el carnet internacional de maneig de fauna
Paco Bonilla, Institut de Biodiversitat Tropical i Marina Pons, col·laboradora de l'IBT
22 de novembre de 13:15 a 14:30. Aula 11, edifici Mateu Orfila.
Es presenta un carnet fonamental per qui hagi de fer feina a la selva tropical en projectes de recerca o a centres de recuperació de fauna. Al setembre de 2014 serà un requisit per poder fer feina a molts de centres. També es presentarà l'expedició científica Yasuní de biòlegs, etnòlegs i experts en educació ambiental, biofotografia i altres especialitats que s'endinsaran entre juny i setembre de 2014 en el cor del Parc Nacional Yasuní, a l'Amazònia d’Equador. Es faran monitoratges, captura no lesiva, anellament i marcatge, censos, mostrejos, fotografia i foto-trampeig, així com programes pluridisciplinaris en i amb el medi natural i les comunitats humanes. Cursos de zoologia i ciències de la naturalesa, de la mà de grans experts internacionals.
Publicat: 6-novembre-2013.


CURSOS D'ESTIU
S'ha rebut publicitat del curs següent:
Science Summer School. Knowledge and Need. University of Cambridge.
Publicat: 6-novembre-2013.


PRÀCTIQUES EXTERNES
Taula d'alumnes amb les pràctiques externes assignades.
El procés d'entrevistes i assignacions encara està obert.
Publicat: 5-novembre-2013.

PROGRAMES D'INTERCANVI
El Servei de Relacions Internacionals del 4 al 22 de novembre de 2013 obre la primera convocatòria de places de mobilitat per el curs acadèmic 2014-15 dels següents programes d'intercanvi: Convenis d'Intercanvi, CINDA ISEP USA, ISEP Internacional, CIEE.
(El SRI no té informació de l'OAPEE pel que fa al nou programa Erasmus + i la seva gestió, per tant, encara no es treu la convocatòria)
Publicat: 31-octubre-2013.

AULES per fer els CONTROLS
El control de 5 nov. de 21428 s'ha canviat a l'aula AU14. (Canvi: 21-octubre-2013.)
El control de 19 nov. de 21001 s'ha canviat a l'aula RL20. (Canvi: 11-novembre-2013.)
S'han assignat les aules per fer els controls Veure taula |
Publicat: 18-octubre-2013.

PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES
Per presentar instàncies en els serveis administratius i evitar les esperes, pots usant el model que tens aquí.
Publicat: 1-octubre-2013.


Facultat ↵
Diversos