Universitat de les Illes Balears

- Català - Castellano - English
Ctra. de Valldemossa, km 7,5. Campus UIB, 07122 Palma. Ed. Mateu Orfila (Tel. 971 173009) - Ed. Guillem Colom (Tel. 971 173181). Més informació sobre la ubicació »

 Febrer 2014

  AGENDES Segon Semestre
L'agenda de cada curs dels estudis de grau de la Facultat de Ciències es pot seguir setmanalment a l'enllaç Agendes i grups del menú de la dreta. En el mateix enllaç hi trobareu fitxers en format pdf per descarregar les agendes de tot el segon semestre per a cada curs.
Les aules per realitzar les proves escrites durant el semestre es publicaran més endavant.
Les hores d'inici i aules per a les proves globals del segon semestre també es publicaran més endavant.
Publicat: 14-febrer-2014.

Exposició i defensa pública de TFG
Els tribunals designats pels departaments i les aules i les hores d'inici de les exposicions de TFG en convocatòria avançada estan publicats a l'apartat Treball Fi de Grau.
Publicat: 3-febrer-2014.

TUTORIES DE CARRERA DEL GRAU
En aquestes setmanes de pas del primer al segon semestre i amb l'obertura dia 10 de febrer del termini d'ampliació de matrícula, els alumnes podrien necessitar parlar amb el tutor de carrera. No dubtis en demanar una tutoria. A UIBdigital, trobaràs el nom del tutor que tens assignat.
Publicat: 27-gener-2014.

VI JORNADES SOBRE SORTIDES PROFESSIONALS DELS BIÒLEGS
17-21 de febrer de 2014. Aquestes Jornades organitzades pel Col·legi Oficial de Biòlegs de les Illes Balears (COBIB) i la Facultat de Ciències tenen com a objectiu informar de les sortides professionals relacionades amb la Biologia i mostrar la situació actual i perspectives de treball a les Illes Balears. +info.
Publicat: 27-gener-2014.


INTERCANVI SICUE-SÉNECA
La convocatòria s'obrirà del 4 al 24 de febrer, els alumnes tan sols han d'emplenar la sol·licitud a través de UIBdigital, imprimir-la, i entregar-la amb la seva signatura i la del coordinador a Registre General dins el termini establert per la convocatòria. +info.
Publicat: 16-gener-2014.

AMPLIACIÓ DE MATRÍCULA
Termini: Del 10 de febrer (a les 9 hores) al 28 de febrer de 2014 (a les 14 hores). Procediment i condicions d'ampliació de matrícula dels estudis de la facultat.
Publicat: 16-gener-2014.

CURS DE PREVENCIÓ DE RISCS LABORALS. 3 crèdits de lliure configuració.
Del 24 de febrer al 16 d’abril de 2014, els dilluns i dimecres de 17 a 19 hores.Aula AB26 de l'edifici G. M. de Jovellanos. Campus Universitari. +info.
Publicat: 15-gener-2014.

Lliga de debat
Tens dots d’investigació? Capacitat de síntesi, cerca ràpida en fonts fiables, coneixements per arxivar correctament les dades de la investigació...? Si és així, participa a la Lliga de Debat de la UIB. Pot participar-hi qualsevol alumne d'estudis reglats de la Universitat de les Illes Balears, de manera individual o en grup (màxim cinc alumnes). +info.
Publicat: 4-febrer-2014.

Facultat ↵
Diversos