Universitat de les Illes Balears

- Català - Castellano - English
Ctra. de Valldemossa, km 7,5. Campus UIB, 07122 Palma. Ed. Mateu Orfila (Tel. 971 173009) - Ed. Guillem Colom (Tel. 971 173181). Més informació sobre la ubicació »

 Març 2014

Aules controls
S'han assignat les aules per fer els controls Veure taula |
Publicat: 13-març-2014.

 

Informació
"La Sección Territorial de Valencia de la Real Sociedad Española deQuímica y la Ciudad de las Artes y las Ciencias convocan la terceraedición del concurso 'Reacciona!', con el fin de incentivar a losestudiantes de cualquier ciclo universitario de toda España, apresentar un material multimedia (duración máxima de 5 minutos) queexponga, de forma didáctica, creativa y original, algún procesoquímico; en especial, aquellos cuya contribución al bienestar de lasociedad sea más patente o resulten más formativos e ilustrativos. Podrán participar los estudiantes de cualquier ciclo de Universidad de toda España que estén matriculados en el curso 2013/2014. La inscripción a esta categoría se podrá formalizar tanto de manera individual, como por equipos de tres participantes como máximo, no pudiendo pertenecer, simultáneamente, a dos equipos." +info.
Informació rebuda i publicada: 12-març-2014.


  Visita exposició
Demà dia 12 de març el Rector i la directora del Col·legi La Salle signaran el conveni de cessió d'una col·lecció de taxidèrmiesd'ocells i mamífers que quedarà exposada en una sala de la universitat. Des de la Facultat de Ciències hem organitzat que la col·lecció es pugui visitarels dies 13 i 14 de març entre les 12h i les 14h, amb entrades cada vint minutsen grups de 15 persones. La visita és gratuïta i té una durada de quinze minuts.Es pot reservar l'entrada a la consergeria de l'edifici Mateu Orfila i Rotger.
Publicat: 11-març-2014.

  AGENDES Segon Semestre
L'agenda de cada curs dels estudis de grau de la Facultat de Ciències es pot seguir setmanalment a l'enllaç Agendes i grups del menú de la dreta. En el mateix enllaç hi trobareu fitxers en format pdf per descarregar les agendes de tot el segon semestre per a cada curs.
Les aules per realitzar les proves escrites durant el semestre es publicaran més endavant.
Les hores d'inici i aules per a les proves globals del segon semestre també es publicaran més endavant.
Publicat: 14-febrer-2014.

TUTORIES DE CARRERA DEL GRAU
En aquestes setmanes de pas del primer al segon semestre i amb l'obertura dia 10 de febrer del termini d'ampliació de matrícula, els alumnes podrien necessitar parlar amb el tutor de carrera. No dubtis en demanar una tutoria. A UIBdigital, trobaràs el nom del tutor que tens assignat.
Publicat: 27-gener-2014.


Facultat ↵
Diversos