Universitat de les Illes Balears

- Català - Castellano - English
Ctra. de Valldemossa, km 7,5. Campus UIB, 07122 Palma. Ed. Mateu Orfila (Tel. 971 173009) - Ed. Guillem Colom (Tel. 971 173181). Més informació sobre la ubicació »

 Octubre 2014


Segon torn d'assignacions temes per fer el Treball de Fi de Grau (provisional)
Marca sobre el nom del grau per veure la llista d'assignacions completa (inclou les assignacions del primer torn).


Publicat: 24-octubre-2014.

Pràctiques Externes
Termini per sol·licitar places: 30 d'octubre a les 12h.
Informació, entitats i procediment de sol·licitud

Publicat: 22-octubre-2014.


Aules Controls

Publicat: 20-octubre-2014.


Con Ciencia hay Futuro
La Confederación de Sociedades Científicas de España ha preparat el manifest Con Ciencia hay Futuro per a dia 17 d'octubre, dia de l'aniversari de la mort de Santiago Ramón y Cajal.
Publicat: 16-octubre-2014.

Inauguració Any Mut
La Universitat de les Illes Balears i la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats patrocinen la celebració del quatre-cents aniversari del naixement de Vicenç Mut i Armengol (1614-1687), un mallorquí universal del segle XVII que fou astrònom, historiador, enginyer militar i jurista.La inauguració de l'Any Vicenç Mut serà el 23 d'octubre a les 13 hores a l'Aula de Graus de l'edifici Ramon Llull, amb una conferència inaugural a càrrec del doctor Víctor Navarro Brotons, que versarà sobre «Vicenç Mut i la renovació científica mallorquina i espanyola al segle XVII». A la inauguració hi intervindran el doctor Miquel Deyà, director general d'Educació, Personal Docent, Universitats i Recerca; el doctor Josep Juan Vidal, catedràtic d'Història Moderna i membre del comitè organitzador; i el doctor Llorenç Huguet, rector de la UIB.
Publicat: 15-octubre-2014.


Assignacions temes per fer el Treball de Fi de Grau
Marca sobre el nom del grau per veure la llista d'assignacions.


Si demanares un tema i no en tens un d'assignat, si t'has matriculat del TFG però no demanares tema o si has presentat alguna instància relativa al TFG pendent de resolució, envia la sol·licitud d'assignació de tema del segon torn.
Termini: De l'11 d'octubre al 16 d'octubre a les 12h

Publicat: 10-octubre-2014.

La teva adreça de correu electrònic és una carta de presentació
Molts d'alumnes arriben a la universitat i tenen una adreça de correu electrònic que segurament han usat durant molts d'anys, però que no és apropiada per entrar en el món universitari i laboral. Et recomanam que la teva adreça de correu electrònic sigui el teu nom o representativa del teu nom. Evita noms de personatges de ficció, paraules malsonants, jocs de paraules que pretenen ser graciosos, canviar lletres en el nom... Segurament, tu mateix ets conscient si la teva adreça de correu electrònic és apropiada en aquesta etapa. Si escau, crea un nou compte de correu electrònic, entra a UIBdigital i canvia l'adreça de correu electrònic dins l'apartat perfil. Recorda que l'adreça de correu que escriguis a UIBdigital és l'adreça a la qual s'enviaran les comunicacions de la universitat.
Publicat: 03-octubre-2014.


Prevenció en els laboratoris de pràctiques
Llegeix i memoritza les normes generals bàsiques de prevenció en els laboratoris de pràctiques (no fa falta ser seguidor dels Simpsons). El servei de prevenció de la UIB ha informat de vint-i-quatre accidents significatius en els darrers deu anys. La vostra atenció i responsabilitat ajudarà a que aquest nombre no augmenti més.
Veure Prevenció en els laboratoris de pràctiques.
Publicat: 29-setembre-2014.


Certamen de fotografia científica
Convocat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) té per objectiu apropar la ciència i la tecnologia als ciutadans mitjançant una visió artística i estètica suggerida a través d'imatges científiques i un comentari escrit del fet científic que il · lustren (+ info).
Publicat: 29-setembre-2014.


 

Pràctiques externes
Estam pendents de la signatura d'alguns convenis per obrir el termini per sol·licitar plaça.
Si teniu previst demanar plaça per fer pràctiques externes i acabar a 2014-15, us heu de matricular d'una optativa de segon semestre que fareu en cas que no se us pugui assignar una plaça de pràctiques. En tenir plaça es canviarà la matrícula de l'optativa per la de Pràctiques externes.
Publicat: 2-setembre-2014
Facultat ↵
Diversos