Universitat de les Illes Balears

- Català - Castellano - English
Ctra. de Valldemossa, km 7,5. Campus UIB, 07122 Palma. Ed. Mateu Orfila (Tel. 971 173009) - Ed. Guillem Colom (Tel. 971 173181). Més informació sobre la ubicació »

 Desembre 2014


Resol els mots encreuats a la web
Descarrega full en pdf dels mots encreuats


Seguretat viària en el campus
A la sessió ordinària del Consell de Govern del dia 4 de novembre de 2014 es va acordar emprendre una sèrie de mesures per solucionar els problemes de la circulació de vehicles en el campus. Mesures per millorar la circulació i l'estacionament al campus de la UIB.
Publicat: 5-desembre-2014.

Pràctiques Externes. Assignació de places
S'està avisant a alumnes interessats en les pràctiques externes per anar fent entrevistes. De moment, les persones que ja han fet l'entrevista i se'ls hi ha assignat una plaça són les de la taula de places assignades. A aquestes persones se'ls hi ha assignat un tutor perquè preparin el projecte formatiu. Una vegada signat el projecte formatiu, es poden anar a matricular en els serveis administratius.Moltes places encara estan pendents d'entrevistes.
Publicat: 19-novembre-2014.

EXÀMENS GLOBALS DE FEBRER dels estudis de grau
Les aules i les hores d'inici dels exàmens globals de febrer estan publicats. Podeu veure'ls marcant aquest enllaç o marcant l'enllaç Calendaris d'exàmens del menú de la dreta.
Publicat: 17-novembre-2014.

Aules Controls

Publicat: 20-octubre-2014.Facultat ↵
Diversos