Universitat de les Illes Balears

- Català - Castellano - English
Ctra. de Valldemossa, km 7,5. Campus UIB, 07122 Palma. Ed. Mateu Orfila (Tel. 971 173009) - Ed. Guillem Colom (Tel. 971 173181). Més informació sobre la ubicació »

 Març 2015

Normativa de permanència

  • Per a alumnes matriculats per primera vegada a partir del curs 2013-14 (inclòs).
    Cada alumne a temps complet ha de superar 24 crèdits el primer any i 60 els dos primers anys. En aquest diagrama hi ha resumida la normativa de permanència. La normativa de permanència també estableix que una persona s'ha de matricular de totes les assignatures que li quedin pendents dels cursos anteriors abans de poder-se matricular d'una assignatura d'un curs superior, llevat del cas de les assignatures optatives, sempre que hi hagi el vistiplau del degà o responsable de la titulació.Més informació del règim de pernanència.

  • Per a alumnes matriculats per primera vegada el curs 2012-13 o abans: Normativa.

Publicat: 30-març-2015.


Exàmens globals de juny Horaris i aules provisionals

Publicat: 25-març-2015.


 

S'acosta el termini del programa de pràctiques extracurriculars becades PalmaActiva-UIB
Dia 23 de març a les 14 hores acaba el termini per demanar una beca en aquest programa. El programa té com a objectiu millorar la pràctica formativa dels estudiants matriculat que estiguin cursant qualsevol estudi a la Universitat de les Illes Balears, on la formació pràctica en noves tecnologies sigui necessària i tinguin una mancança d’aquesta al seu pla d’estudis. Què s'ofereix, qui pot participar i més informació. BOIB
Publicat: 18-març-2015.


 

Observació de l'eclipsi solar de dia 20 de març
De les 9.30 h a les 11.30h, el grup de Física Solar del Departament de Física tendrà un telescopi a l'explanada de l'entrada a l'edifici Mateu Orfila per seguir l'eclipsi solar. La imatge captada pel telescopi es projectarà sobre una pantalla col·locada a l'entrada de l'edifici. Des de Mallorca l'eclipsi és parcial. Es projectarà també la imatge en temps real de l'eclipsi tal com es veurà des de les Illes Feroe on l'eclipsi serà total.
Publicat: 16-març-2015.


Aules Controls Segon semestre

Us recomanam que comproveu l'aula poc abans de la prova ja que es podria haver hagut de canviar perquè s'usen aules d'altres centres. Publicat: 2-març-2015.


 

Títol propi de la UIB (20 ECTS): Expert universitari en Emprenedoria Basada en Tecnologia i Màrqueting Digital
Des del Departament d’Economia de l’Empresa, s'ha posat en marxa el Postgrau d’Emprenedoria Basada en Tecnològia i Marquèting Digital: "hi ha alumnes que tenen esperit emprenedor i que estan desenvolupant els seus projectes tecnològics. Tot i això, són molts els estudiants que no disposen dels coneixements empresarials per tal d’arribar al mercat, adreçar-se al seu públic objectiu i resistir els primers anys. L’objectiu del títol és que l’alumne adquireixi els coneixements i habilitats per desenvolupar el seu negoci." +informació +cartell kit del emprendedor
Publicat: 2-març-2015.


 

Exposició: "Baix Terra. Les Coves Anquihalines de Balears"

Ampliada fins el 6 de març. A l'entrada i passadís central de l'edifici Mateu Orfila.
Horari: De les 8.00 a les 20.30 h, excepte el darrer dia que es tancarà a les 15.00 h.
La Facultat de Ciències acull l'exposició "Baix terra. Les coves anquihalines de Balears", organitzada per la Federació Balear d'Espeleologia. L'exposició està formada per mostres minerals i fotografies de coves i d'invertebrats que les habiten.
L'organització té el suport de "Fundació Biodiversitat, del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, del Govern d'Espanya", "IBANAT, de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient i Territori, del Govern de les Illes Balears" i "IGME, del Ministeri d'Economia i Competitivitat, del Govern d'Espanya".
Publicat: 11-febrer-2015.


Convocatòria SICUE per al curs acadèmic 2015-16. Del 20 de febrer al 28 de març de 2015.
Requisits per sol·licitar plaça:
- 45 crèdits superats (es manté el mínim de 60 crèdits superats per poder sol·licitar plaça, en compliment de la normativa interna de la UIB en relació als ajuts de mobilitat) a 30 de setembre de 2014.
- Mínim de 30 crèdits matriculats en el moment de lliurar la sol·licitud (curs acadèmic 2014-15).
(+ info). Publicat: 27-gener-2015.


Compensació d'una qualificació.
D'acord amb l'article 43.1 del Reglament Acadèmic, a la reunió de la Junta de Facultat de Ciències de dia 9 de febrer de 2015, es fixà que, per a les titulacions dels graus de Biologia, Bioquímica, Física i Química, el llindar de la mitjana de l'expedient d'un alumne per poder demanar la compensació d'una qualificació serà de 5,5. Normativa específica. Publicat: 10-febrer-2015.


Facultat ↵
Diversos