Universitat de les Illes Balears

- Català - Castellano - English
Ctra. de Valldemossa, km 7,5. Campus UIB, 07122 Palma. Ed. Mateu Orfila (Tel. 971 173009) - Ed. Guillem Colom (Tel. 971 173181). Més informació sobre la ubicació »

 Novembre 2015

Procés d'ACREDITACIÓ DELS GRAUS de la Facultat de Ciències

Els dies 2 i 3 de desembre, la Universitat tendrà la visita del panell d'avaluadors externs per a l'acreditació dels graus de Biologia, Bioquímica, Física i Química. El mateix panell també avaluarà dos màsters. Els avaluadors tenen una agenda de visita per reunir-se amb representats de tots els agents implicats en els graus. Les assignatures per analitzar elegides pel panell d'avaluadors són una assignatura de cada curs i grau, i les de TFG. El procés d'acreditació començà fa mesos. En aquest temps, les comissions de garantia de qualitat elaboraren els informes d'autoavaluació que es varen lliurar el mes passat a l'AQUIB. La implantació i el desenvolupament dels graus s'ha realitzat com estava previst en les memòries de verificació presentades a ANECA a 2009.

Publicat: 18-novembre-2015


Aules dels controls

Les aules reservades per fer els controls agrupades per estudi i ordenades per nom de l'assignatura.
S'han hagut de canviar algunes aules reservades inicialment a l'edifici Ramon Llull. Els canvis estan marcats en vermell (11-novembre-2015).

Publicat: 20-octubre-2015


Resultat del procés de selecció de les places d'alumnat col·laborador de tipus A de la Facultat de Ciències
Resultats provisionals convocatòria pública extraordinària (del dia 27 d'octubre de 2015 al dia 30 d'octubre de 2015 ).
Publicat: 9-novembre-2015


Normes generals de bioseguretat de nivell 2
La Universitat ha publicat les normes de bioseguretat de nivell 2. A la UIB actualment només es poden manipular microorganismes del grup de risc 2. Les tasques corresponents s’han de dur a terme als laboratoris autoritzats pel Comitè de Bioseguretat i només per part de personal que tingui acreditada la formació en bioseguretat de nivell 2.Normes generals per a la manipulació de microorganismes, mostres potencialment contaminades amb agents biològics i organismes modificats genèticament.
Publicat: 5-novembre-2015Edifici Enllaç
Fa set anys que es va fer la construcció entre l'edifici Mateu Orfila i l'edifici Guillem Colom amb una passarel·la per anar d'un a l'altre. La construcció no rebé una denominació de manera pública i oficial. El nom Enllaç es fa servir dins la Facultat de Ciències, però altres serveis de la universitat l'identifiquen com edifici Unió. Per a la Facultat de Ciències, el nom Enllaç representa bé la construcció perquè un enllaç químic uneix elements separats, com fa la construcció, per obtenir un conjunt de més estabilitat. Amb el vistiplau del Vicerectorat de Campus, la denominació de l'edifici serà Edifici Enllaç.
Publicat: 2-novembre-2015


Conferència: "The world largest underground laboratory"
Dra Lucía Votano.Laboratori Nazionali del Gran Sasso, Istituto Nazionale di Física Nucleare
18 de novembre (dimecres) 2015 a les 12 h, Sala de Juntes de l'edifici Mateu Orfila.
Publicat: 2-novembre-2015


Assignació de places de Pràctiques externes 2015-2016
En l'assignació provisional hi pot haver canvis i retirades de places. Els candidats heu d'estar atents a l'adreça de correu electrònic que teniu donada d'alta a UIBdigital perquè és l'adreça a la qual l'entitat us escriurà per convocar-vos a l'entrevista i, arribat el moment, els serveis administratius us comunicaran que heu d'anar a matricular-vos. A final de mes, aproximadament, s'obrirà un segon termini per sol·licitar places per a les places lliures.
Publicat: 21-setembre-2015.

The Odysseus space science challenge
The contest is open to undergraduate students from seventeen (17) to twenty two (22) years old. This concerns undergraduate students born on or between 1st April 1993 and 31st March 1999. Explorers should be enrolled in an undergraduate university degree course during the academic year 2015-2016. +info


Publicat: 26-octubre-2015

 Facultat ↵
Diversos