Universitat de les Illes Balears

- Català - Castellano - English
Ctra. de Valldemossa, km 7,5. Campus UIB, 07122 Palma. Ed. Mateu Orfila (Tel. 971 173009) - Ed. Guillem Colom (Tel. 971 173181). Més informació sobre la ubicació »

 Desembre 2015
Curs bàsic de prevenció de riscs laborals

Del 16 de febrer al 26 d’abril de 2016, els dimarts i dijous de 17 a 19 hores es fa el curs de 30h de prevenció de riscs laborals. Informació addicional.

Publicat: 18-desembre-2015.


Gala Tarda Solidària del Consell d'Estudiants

Dijous que ve, 17 de desembre, a les 20 hores, a les instal·lacions de l’estació de metro de la UIB, el Consell d’Estudiants de la UIB us convida a participar a la Gala de Tarda Solidària, on podreu gaudir d’unes quantes hores de bauxa i diversió amb l’actuació d’Amanda Far Morabito, Adrián García Candel i Ana Payo Payo (finalistes FAMELAB), que ens presentaran uns monòlegs que no us deixaran indiferents, i a continuació actuaran els grups de rock Sent i Sick Dreams. Cal destacar que tots ells són alumnes de la nostra universitat.Els assistents poden aportar aliments i productes d’higiene bàsics, que seran donats a Càritas; i d’altra banda, els beneficis per la venda de consumicions al bar que hi haurà instal·lat a l’estació de metro i el que es recapti de la venda de targetes solidàries per crear un mural solidari, s’aportaran a l'associació Universitat Solidària de les Illes Balears.

Publicat: 15-desembre-2015.


EXÀMENS GLOBALS PRIMER SEMESTRE dels estudis de grau (provisional)


Canvi d’horaris i de dates d’exàmens per coincidència. Termini: 17 de desembre de 2015 a les 14h.
(L'article 29 del R.A. estableix com a termini general dia 15 de desembre, però a la Facultat de Ciències, s'amplia fins a dia 17 de desembre).
La sol·licitud s'ha d’adreçar al cap d’estudis. Es pot usar el model general de sol·licitud que es troba a la pàgina dels Serveis Administratius de la facultat.
Quan la sol·licitud estigui resolta, els serveis administratius contestaran per correu electrònic a l'adreça del perfil de l'alumne a UIBdigital.

Exàmens a les seus universitàries de Menorca o d’Eivissa i Formentera .
L’alumnat que vulgui fer els exàmens escrits a les seus de les assignatures que ho permetin (consultau al professorat) haurà de fer una sol·licitud adreçada al vicerectord’Ordenació Acadèmica. Terminis i Informació.

Publicat: 4-desembre-2015.


Representants PAS a la Junta de Facultat

En el FOU 423 s'ha publicat la resolució del Rectorat del dia 26 de novembre de 2015 per la qual es fa pública la composició dels representants del personal d'administració i serveis a la Junta de la Facultat de Ciències.

Publicat: 1-desembre-2015


Aules dels controls

Les aules reservades per fer els controls agrupades per estudi i ordenades per nom de l'assignatura.
S'han hagut de canviar algunes aules reservades inicialment a l'edifici Ramon Llull. Els canvis estan marcats en vermell (11-novembre-2015).

Publicat: 20-octubre-2015


Resultat del procés de selecció de les places d'alumnat col·laborador de tipus A de la Facultat de Ciències
Resultat del procés de selecció de les places d'alumnat col·laborador de tipus A de la Facultat de Ciències.
Actualitzat: 16-desembre-2015


Assignació de places de Pràctiques externes 2015-2016
En l'assignació provisional hi pot haver canvis i retirades de places. Els candidats heu d'estar atents a l'adreça de correu electrònic que teniu donada d'alta a UIBdigital perquè és l'adreça a la qual l'entitat us escriurà per convocar-vos a l'entrevista i, arribat el moment, els serveis administratius us comunicaran que heu d'anar a matricular-vos. A final del mes de gener, aproximadament, s'obrirà un segon termini per sol·licitar places per a les places lliures.
Publicat: 21-setembre-2015.Facultat ↵
Diversos