Universitat de les Illes Balears

- Català - Castellano - English
Ctra. de Valldemossa, km 7,5. Campus UIB, 07122 Palma. Ed. Mateu Orfila (Tel. 971 173009) - Ed. Guillem Colom (Tel. 971 173181). Més informació sobre la ubicació »

 Juny 2016

Calendari dels exàmens de les assignatures del segon semestre · juliol 2016. Horaris

Publicades totes les aules: 29-juny-2016. Publicades aules: 27-juny-2016. Publicat Horari 23-juny-2016.


Exposició i defensa de Treballs Fi de Grau · Juny de 2016

La informació sobre els tribunals que han d'avaluar la presentació i defensa oral dels TFG i les plantilles d'avalució estan a l'apartat del Treball Fi de Grau en el menú de la dreta.

Publicat: 9-juny-2016


Beques de col·laboració d'estudiants en departaments universitaris

És previsible que el Ministeri d’Educació, Cultura i Esports, com ha fet en els darrers anys, tregui pròximament la convocatòria de beques-col·laboració, per al curs 2016-17, destinades a facilitar la col·laboració dels estudiants universitaris del darrer curs amb els departaments, en règim de compatibilitat amb els estudis. Dues condicions de l'any passat eren tenir un 7.7 de nota mitjana i matricular-se a 2106-17 de totes les assignatures que queden per acabar el grau. Podeu consultar les condicions completes de la convocatòria de l'any passat i tota la informació en aquesta disposició del BOE sobre beques de l'any passat.

Publicat: 7-juny-2016


Calendari dels exàmens de les assignatures del segon semestre · juny 2016. Horaris i aules


Accions de cooperació per a la realització de projectes d'innovació per al desenvolupament

A l'atenció del PDI: L’Agència Espanyola de Cooperació Internacional al Desenvolupament (AECID) llança la convocatòria 2016 de subvencions a accions de cooperació per a la realització de projectes d'innovació per al desenvolupament, oberta fins al dia 29 de juny de 2016 a les 17 hores. Aquesta convocatòria té com a objecte el finançament de projectes que abordaran problemes socials, econòmics, mediambientals i de l'agenda de desenvolupament de forma integrada i amb un enfocament innovador, anant més enllà de l'àmbit merament tecnològic. +Informació.

Publicat: 6-juny-2016.


La Universitat ha obert el Portal de voluntariat
Si vols fer un voluntariat, et pots inscriure al Portal, definir el teu perfil i disponibilitat i les teves preferències, i així podràs rebre els resultats que se t’adaptin més bé i decidir si ha arribat la teva oportunitat de participar. +Informació.

Publicat: 30-maig-2016.


XV Certamen Universitario “Arquímedes” de Introducción a la Investigación Científica
La Dirección General de Política Universitaria (Ministerio de Educación, Cultura y Deporte) ha convocado para el año 2016 el XV Certamen Universitario “Arquímedes” de Introducción a la Investigación Científica, cuyo objetivo es fomentar la incorporación de los jóvenes universitarios a la investigación mediante la concesión de premios a los mejores trabajos. +Informació.

Publicat: 30-maig-2016.


4th CNB Course on Introduction to Research
Centro Nacional de Biotecnología del CSIC del 4 al 29 de julio de 2016.
Durante este mes, los alumnos seleccionados tendrán la oportunidad de participar en el trabajo diario de los laboratorios del CNB y asistir a seminarios impartidos sobre diversos temas de interés en la investigación en ciencias de la vida e impartidos por científicos líderes en su campo.Este curso va dirigido a estudiantes en los últimos años de cualquier carrera o máster de ciencias y supone una magnífica oportunidad de ponerse al día en las técnicas más actuales utilizadas en el campo de las Ciencias de la Vida. La inscripción en el curso se puede realizar desde la siguiente página web hasta el 15 de mayo. +
Informació.

Publicat: 10-maig-2016.


Calendari lectiu per a 2016-17
El professorat i l'alumnat ha rebut un missatge amb els arguments per proposar el següent
Calendari lectiu de 2016-17.
Publicat: 12-abril-2016.Facultat ↵
Diversos