Universitat de les Illes Balears

- Català - Castellano - English
Ctra. de Valldemossa, km 7,5. Campus UIB, 07122 Palma. Ed. Mateu Orfila (Tel. 971 173009) - Ed. Guillem Colom (Tel. 971 173181). Més informació sobre la ubicació »

 Novembre 2016

Agenda de la Facultat de Ciències

Consulta la programació de clases presencials de les teves assignatures des del mòbil, tableta o ordenador: Conté el calendari lectiu de la facultat.

A l'inici marca les assignatures i els grups dels que vols veure la programació acadèmica.

Agenda Facultat de Ciències 2016-2017

La programació acadèmica va ser aprovada per la Junta de Facultat de dia 11 de juliol de 2016.

Publicat: 12-set-2016. Revisat: 14-set-2016..


Eleccions representants dels estudiants

La Universitat hainiciat els processos per elegir els representants del estudiants: 1) al Claustre de la Universitat i 2) al Consell d’Estudiants.

Les eleccions seran dia 15 de desembre.
El període per presentar candidatures fixat per la Comissió Electoral és del dia 14 al 18 de novembre de 2016.

La teva participació presentant una candidatura o votant és importat perquè tinguis els representants que sentis més propers en el Claustre i hi hagi representants del teu estudi en el Consell d'Estudiants. +informació.

Publicat: 11-novembre-2016.


Taula Rodona: “Els professionals de la Química?”

Dia 16 de novembre. 12.15 hores. Edifici Mateu Orfi la. Aula 10.
Organitzada pel Departament de Química, el Col· legi Oficial de Químics i l’Associació de Químics de les Illes Balears està adreçada als estudiants del Grau de Química. Comptarà amb la presència de: Sra. Maria Antònia Caimari (Professora d’Educació S ecundària i Degana del Col· legi Oficial de Químics de les Illes Balears), Dr. Carlos Palomi no (Professor Ajudant Dr. de la UIB), Sr. Alex Sillero (Gerent de Distribuciones Sillero S.L. ) i Sr. Joan Puig (Director de Jabones Puig i President del Clúster de la Indústria Química de les Illes Balears - CliQIB).

Publicat: 8-novembre-2016.


Llistats de les aules per a les activitats d'avaluació durant el semestre

Publicat: 25-octubre-2016.


Participació a la IV Lliga de Debat Universitari 2017 de la Universitat de les Illes Balears

Els estudiants de grau s’hi poden presentar individualment o en grups de cinc persones com a màxim. A les persones que es presentin individualment, des de l’organització les ajudarem a formar equip per participar a la lliga de la UIB.

Els alumnes que realitzin la inscripció abans del dia 4 de novembre tindran la possibilitat de fer el Taller d'Oratòria i Comunicació d'Impacte (mètode ORATOGA®). La inscripció per participar a la Lliga acaba el 16 de desembre.

Els alumnes podran obtenir crèdits ECTS i tendran la possibilitat d’obtenir premis.
Els equips guanyadors participaran a la Lliga de Debat de la Xarxa Vives d’Universitats i a la Lliga de Debat del Grup 9 d’universitats.

Formulari inscripció gratuïta i més informació

Organitzat per: Vicerectorat de Projecció Cultural i Universitat Oberta (Servei d'Activitats Culturals), amb la participació del Vicerectorat d'Alumnes, Titulats i Ocupabilitat i el Vicerectorat de Professorat i Seus Universitàries de la UIB, amb la col·laboració del Consell d’Estudiants de la UIB, l’Obra Social la Caixa, el Parlament de les Illes Balears, el Consell d’Eivissa, el Consell de Mallorca, el Consell Insular de Menorca i el Govern de les Illes Balears (Conselleria d'Educació i Universitat - Direcció General de Política Universitària i d'Ensenyament Superior), organitza la IV Lliga de Debat Universitari 2017 entre estudiants.

Publicat: 31-octubre-2016.


"Los fondos marinos" Curs Aula Cram 17 i 18 de desembre

Curs amb reconeixement d'un crèdit per a l'alumnat del grau de Biologia. Informació addicional | Pòster

Publicat: 25-octubre-2016.Facultat ↵
Diversos