ElCap
UIB
Facultat de Ciències
FC contacte normatives agenda FC PE TFG normatives

ℹ | Octubre 2017 C

Oferta places de pràctiques externes

Termini de sol·licitud: 31 d'octubre a les 13 h.
A l'apartat de pràctiques externes hi ha el Formulari per demanar plaça.

Publicat: 23 oct. 2017

Curs d'Actualització Universitària en Busseig Científic. Títol propi de la UIB, 6 ECTS

Termini de matrícula: 20 d'octubre.
Inici curs: 2 novembre.
Requisits: Bussejadors amb titulació de busseig de qualsevol nivell i un mínim de 20 immersions en aigües obertes demostrables. Els alumnes hauran d'aportar un equip de busseig autònom complet per les pràctiques al mar. Les càrregues d'aire de les botelles pel curs corren a càrrec d'ISURUS. El curs pretèn millorar la formació de l'alumnat de darrer curs, els investigadors i qualsevol persona interessada en les ciències del mar i del món subaquàtic i està impartit per persones amb molta experiència en aquesta matèria. Per a l'alumnat està adreçat a
A l'Més informació hi ha l'assignació de temes.

Publicat: 10 oct. 2017

Assignació provisional temes TFG (segon torn)

A l'apartat del TFG hi ha l'assignació de temes.

Publicat: 9 oct. 2017

Aules reservades per a les avaluacions durant el primer semestre

Els serveis administratius han reservat aules per fer les avaluacions del primer semestre. Un llistat de totes les reserves el podeu veure en aquest enllaç.
Publicat: 5 oct. 2017

Canvi de grup a primer curs

Termini: 4 d'octubre a les 12h.
L'alumnat de nou ingrès matriculat en algun dels grups W, T, S, C, R o K que vulgi passar al grup D de totes les assignatures de primer curs, ho pot sol·licitar enviant el següent formulari.
Es preveu passar dues persones al grup D. Una persona que estigui en el grup W, T o S i una persona que estigui en el grup C, R o K. El canvi s'assignarà a les persones que ho demanin i tenguin la millor nota per entrar (i, per tant, tingueren preferència per fer la matrícula).
Publicat: 4 oct. 2017

Sol·licitud de tema per fer el TFG (segon torn)

Termini: 5 d'octubre a les 13h.
S'ha obert un segon torn perquè l'alumnat matriculat del TFG que no ha indicat la seva preferència sobre el tema ho pugui fer (Formulari de sol·licitud de tema). En cas que algú no enviï la preferència abans de dia 5 oct. a les 13h, se li assignarà un tema dels que estiguin lliures. Mira la pàgina del Treball fi de grau 2017-18 (pots accedir-hi sempre des del menú).
Publicat: 1 oct. 2017

Assignació temes TFG (primer torn)

A l'apartat del TFG hi ha l'assignació de temes.

Publicat: 29 set. 2017

Connexió a la xarxa sense fils wi-fi de la UIB

Per connectar el teu ordenador o el teu mòbil a la xarxa sense fils wi-fi de la Universitat, segueix les instruccions que trobaràs en aquest enllaç a la configuració wi-fi.

Publicat: 11 set. 2017

Bata i ulleres de seguretat

Per fer pràctiques en els laboratoris de Biologia, Bioquímica i Química és obligatori entrar amb bata i algunes pràctiques requereixen l'ús d'ulleres de seguretat. Si no tens bata o ulleres, en els serveis administratius podràs adquirir una bata per 7 euros i unes ulleres per 3 euros (preus que resulten de tenir una subvenció al 50 % de la Universitat). Es pot pagar amb targeta de crèdit o dèbit en els mateixos serveis administratius. També es pot fer un ingrès de 10 euros (o de 7 o 3 euros si només vols la bata o les ulleres) al compte BMN-SA NOSTRA ES20 0487-2151-1420-0000-1037. Amb el resguard d'ingrés ves als serveis administratius. Hi ha diverses talles de bates i les te podràs provar en els mateixos serveis administratius. També hi ha ulleres de seguretat per a gent que usa ulleres correctores.
Publicat: 5 set. 2017

Seguretat en el laboratori

Nav
ElPeu

Ctra. de Valldemossa, km 7,5. Campus UIB, 07122 Palma. Ed. Mateu Orfila (Tel. 971 173009) - Ed. Guillem Colom (Tel. 971 173181). +info ubicació
Web UIB


FC http://fciencies.uib.es


Disseny i manteniment: A.A.C. (Dep. Física. UIB·$ANYGENERACIO$)