ElCap
UIB
Facultat de Ciències
FC contacte normatives agenda FC PE TFG normatives

ℹ | Març 2018 C

Calendari lectiu de l'any acadèmic 2018-19

Obrir calendari lectiu 2018-19 Facultat de Cències.
A la reunió del Consell de govern de dia 21 de març es va aprovar l'acord normatiu que regula el calendari lectiu de l'any acadèmic 2018-19.
L'acord normatiu fixa que el període complementari del primer semestre ha de ser de 10 dies seguits, sense comptar dissabtes, diumenges ni festius, entre el 9 i el 23 de gener. En el calendari de la Facultat, el període serà del 9 al 22 de gener, deixant el màxim de dies per a la correcció i qualificació de proves abans de les recuperacions. L'acord normatiu també fixa que el període complementari del segon semestre ha de ser de 10 dies seguits, sense comptar dissabtes, diumenges ni festius, entre 5 i el 21 de juny. en el nostre calendari el període serà del 6 al 19 de de juny.
Dia 22 de març s'envià la proposta de calendari als membres de la Junta de Facultat, establint fins avui a les 10 h el termini per presentar comentaris, amb l'avís que, en absència de comentaris, el calendari es donaria per acceptat i els caps d'estudi començarien a definir l'agenda de 2018-19.
Publicat: 26 març 2018

Undergraduate contest: Scientists of Tomorrow

Are you interested in Cell Biology? Would you like to work with a revolutionary 3D microscope to explore living cells? Do you dream of visiting Switzerland? Nanolive is inviting undergraduate students from all over the world to submit a proposal (and a microscope image of a cell) to win a one week trip to our headquarters in Lausanne at the end of July (dates subject to discussion). The winner will get a chance to work alongside our scientists and use our cutting-edge 3D Cell Explorer microscope to explore living cells in 3D. +info.
Publicat: 19 març 2018

Visita a la Fundació Banc de Sang i Teixits

A principis de gener, PalmaActiva ens oferí a la Facultat, a través del Departament d’Orientació i Inserció Professional (DOIP) de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), la possibilitat d'organitzar visites a entitats i empreses de Palma. S'envià un missatge a l'alumnat perquè indiqués el seu interès. Dia 6 de març un grup d'alumnes del grau de Biologia va fer la primera de les visites. Visitaren la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes. (Fotografia: Grup que visità la FBSTIB. PalmaActiva).
Publicat: 2 març 2018

Aules reservades per a les avaluacions durant el segon semestre

Els serveis administratius han reservat aules per fer les avaluacions del primer semestre. Un llistat de totes les reserves el podeu veure en aquest enllaç.
Publicat: 28 feb. 2018

Curs del nivell bàsic de prevenció de riscs laborals

El curs pretén dotar l'estudiant de les capacitats i habilitats necessàries per poder col·laborar en la gestió de la prevenció de riscs laborals a l’empresa, realitzant les funcions preventives de nivell bàsic. Dates i horari del curs: Els dimarts i dijous de les 17 a les 19 hores, des del dia 15 de febrer al dia 26 d’abril de 2018. +info..
Publicat: 17 gen. 2018

Sol·licitud de llibres per part de l'alumnat

Si has volgut usar i no has aconseguit a la Biblioteca llibres bàsics o recomanats a les guíes docents perquè no hi eren o no hi havia exemplars suficients per consultar, emplena i envia el següent formulari.
Publicat: 18 nov. 2017

Nav
ElPeu

Ctra. de Valldemossa, km 7,5. Campus UIB, 07122 Palma. Ed. Mateu Orfila (Tel. 971 173009) - Ed. Guillem Colom (Tel. 971 173181). +info ubicació
Web UIB


FC http://fciencies.uib.es


Disseny i manteniment: A.A.C. (Dep. Física. UIB·$ANYGENERACIO$)