ElCap
UIB
Facultat de Ciències
FC contacte normatives agenda FC PE TFG normatives

ℹ | Abril 2019 C

Proposta de calendari lectiu 2019-20

Calendari lectiu 2019-20

El calendari mostra les dates dels semestres fixades per l’Acord normatiu 13023 de 8 de març de 2019. Inclou les dates que ha de fixar la Facultat per a les proves de les avaluacions complementàries i extraordinàries, els terminis de tancament d’actes de les avaluacions complementàries, la presentació de les memòries de l’assignatura de Pràctiques externes i l’exposició i defensa del TFG. El calendari es va remetre als membres de la Junta de Facultat el 14 de març i, segons la disposició addicional primera de l’acord normatiu esmentat, les dates fixades per la Facultat s’enviaran a la Comissió acadèmica sol·licitant que les aprovi. .
Publicat: 20 març 2019

Cerimònia de graduació 2018-2019: 23 juliol

El dimarts dia 23 de juliol de 2019, a les 19 hores, a l'Aula Magna de l'edifici Arxiduc Lluís Salvador. El requisit general per a tot l'alumant de la Universitat és estar matriculat l'any acadèmic 2018-19 a qui manquin 18 o menys crèdits per acabar els estudis, d’acord amb el període d’avaluació extraordinària, i que, a més, estiguin matriculats d'aquests crèdits. En cas de que et puguin faltar 18 o menys crèdits per acabar els estudis els dia de la cerimònia però no estiguis matriculat d'algun d'aquests crèdits, pots presentar una sol·licitud en els serveis administratius per participar a la cerimònia de graduació. Més informació.
Publicat: 1 març 2019

Sol·licitud de llibres per part de l'alumnat

Si has volgut usar i no has aconseguit a la Biblioteca llibres bàsics o recomanats a les guíes docents perquè no hi eren o no hi havia exemplars suficients per consultar, emplena i envia el següent formulari. S'obriran altres terminis, però l'actual, es tancarà dia 11 d'octubre.
Publicat: 27 set. 2018

Heu oblidat la bata i ulleres? Servei de préstec de la Facultat de Ciències

Si heu oblidat dur la bata i les ulleres de seguretat i teniu pràctiques que requereixen usar-les, us podeu adreçar als serveis administratius per demanar el prèstec d'una bata i unes ulleres.
Condicions de l'ús del servei de préstec d'una bata i unes ulleres de la Facultat de Ciències:
• Us atendran en els serveis administratius de l'edifici Mateu Orfila, els matins de dilluns a divendres i els horabaixes d'obertura en horari de feina dels serveis.
• Heu de mostrar el carnet d'estudiant o el dni.
• Heu d'indicar per a quina assignatura necessitau la bata i les ulleres.
• S'ha de deixar un dipòsit de 20 euros en metàl·lic.
• Us deixaran una bata neta i unes ulleres.
• La bata rentada i les ulleres s'han de retornar abans de les 14 h dos dies de classe després del préstec. En el moment del retorn, se us tornaran els 20 euros de dipòsit.

TFG en anglès

Per a l'obtenció del títol de graduat és necessari que els alumnes demostrin, en acabar els estudis, que s'ha assolit un nivell de coneixement de la llengua anglesa. Una via per demostrar que s'ha assolit el nivell és superar un mínim de 18 crèdit d’assignatures impartides totalment en anglès del seu pla d’estudis. El deganat de la Facultat de Ciències va sol·licitar a la Comissió Acadèmica de la Universitat que el TFG d'un alumne dels graus de la Facultat li comptés com una assignatura d'aquestes si complia les dues condicions següents:

i) Redactar la memòria en anglès. El tutor o la persona en qui delegui ell o la facultat, validarà que l'alumne té el nivell adient per desenvolupar en anglès competències d'un graduat.
ii) Exposar i defensar el TFG en anglès. Els membres que l'avaluen validaran que  l'alumne téel nivell adient per desenvolupar en anglès competències d'un graduat.

La comissió acadèmica aprovà la sol·licitud a la reunió de 16 de juliol de 2018.

Aquesta possibilitat és ara d'especial interès per a l'alumnat del grau de Biologia que ja hagi cursat optatives en anglès.

Fruita al costat de consergeria per berenar a preu de cost

Els dimarts i dimecres de cada setmana volem oferir-te dur fruita per berenar (o completar el berenar).

La primera setmana se'n durà el dimecres 12 de setembre. Trobaràs pomes i nectarines en una taula al costat de la consergeria de l'edifici Mateu Orfila.
Veuràs el missatge Mateu Orfila: Fruita al costat de consergeria per berenar

Agafa 1 peça de fruita,
diposita 30 cèntims €

Al costat de les caixes de fruita hi haurà una caixa per dipositar els 30 cèntims.

Tal vegada et sorprengui que ningú no estigui pendent de si diposites o no els 30 cèntims. Si no es dipositen els 30 cèntims, arribarà que no es durà fruita perquè la fruita de la segona setmana i les següents es pagarà amb els diners que s'hagin recollit de la setmana anterior. Per tant, no deu importar donar més explicacions.

Sempre s'oferirà fruita de temporada i el que s'hagi de dipositar podria ser diferent segons la setmana.

Mantenir durant tot el curs aquesta acció depèn de les persones que estan en els nostres edificis i tant de bo que funcioni.

Agenda Facultat de Ciències 2018-19

Consulta la programació de clases presencials de les teves assignatures des del mòbil, tableta o ordenador: Conté el calendari lectiu de la facultat.


Agenda Facultat de Ciències 2018-19

Publicat: 26 jul. 2018

Connexió a la xarxa sense fils wi-fi de la UIB

Per connectar el teu ordenador o el teu mòbil a la xarxa sense fils wi-fi de la Universitat, segueix les instruccions que trobaràs en aquest enllaç a la configuració wi-fi.

Instal·lació i configuració d'Office 365 i el correu electrònic

Per usar les aplicacions d'Office 365 (Word, Excel,...) amb el teu ordinador o dispositiu portàtil, com a estudiant de la UIB, segueix aquestes instruccions.

Seguretat en el laboratori

Nav
ElPeu

Ctra. de Valldemossa, km 7,5. Campus UIB, 07122 Palma. Ed. Mateu Orfila (Tel. 971 173009) - Ed. Guillem Colom (Tel. 971 173181). +info ubicació
Web UIB


FC http://fciencies.uib.es


Disseny i manteniment: A.A.C. (Dep. Física. UIB·$ANYGENERACIO$)