ElCap
UIB
Facultat de Ciències
FC contacte normatives agenda FC PE TFG normatives

ℹ | Setembre 2019 C

Pla tutorial 1r de GFIS

Formulari.

Ocupació de les aules

L'ocupació de les aules usades a la Facultat es publicarà a l'aparta d'aules i laboratoris (menú de la dreta). Aquest és l'accés directe a l'ocupació de les aules. El professorat que necessiti usar un espai o fer una reserva ha de confirmar amb els serveis adminisrratius que no s'hagi ocupat l'espai recentment o que es pot fer la reserva.

Sol·licitud de tema per fer el TFG

Termini: 13 de setembre a les 13h.
Formulari de sol·licitud
Mira la pàgina del Treball fi de grau 2019-20 (pots accedir-hi sempre des del menú).
Publicat: 4 set. 2019

Matrícula alumnat de nou ingrès

Marca sobre la imatge per obrir la pàgina de la Facultat amb la informació específica per a la matrícula als graus de Biologia, Bioquímica, Física i Química.

Calendari 2019-20 TFG

El deganat ha elaborat el calendari d'actuacions amb relació a les assignatures Treball de fi de grau de les titulacions de la Facultat per al pròxim any acadèmic.

Per al calendari del TFG actual, vegeu el calendari a l'apartat de Treball de fi de grau 2018-19.

Calendari lectiu 2019-20

El calendari mostra les dates dels semestres fixades per l’Acord normatiu 13023 de 8 de març de 2019. Inclou les dates que ha de fixar la Facultat per a les proves de les avaluacions complementàries i extraordinàries, els terminis de tancament d’actes de les avaluacions complementàries, la presentació de les memòries de l’assignatura de Pràctiques externes i l’exposició i defensa del TFG.

Connexió a la xarxa sense fils wi-fi de la UIB

Per connectar el teu ordenador o el teu mòbil a la xarxa sense fils wi-fi de la Universitat, segueix les instruccions que trobaràs en aquest enllaç a la configuració wi-fi.

Instal·lació i configuració d'Office 365 i el correu electrònic

Per usar les aplicacions d'Office 365 (Word, Excel,...) amb el teu ordinador o dispositiu portàtil, com a estudiant de la UIB, segueix aquestes instruccions.

Seguretat en el laboratori

Nav
ElPeu

Ctra. de Valldemossa, km 7,5. Campus UIB, 07122 Palma. Ed. Mateu Orfila (Tel. 971 173009) - Ed. Guillem Colom (Tel. 971 173181). +info ubicació
Web UIB


FC http://fciencies.uib.es


Disseny i manteniment: A.A.C. (Dep. Física. UIB·$ANYGENERACIO$)