ElCap
UIB
Facultat de Ciències
FC contacte normatives agenda FC PE TFG normatives

ℹ | Obtubre 2019 C

Conferència «Taules periòdiques insòlites»

La conferència serà impartida pel senyor Claudi Mans i Teixidó, de la Universitat de Barcelona. L'acte tindrà lloc el dilluns, 7 d’octubre, a les 19.30 hores, a Ca n’Oleo (Palma). La conferència forma part de les activitats organizades pel Departament de Química, el Col·legi de Químics i l'Associació de Químics de les Illes Balears per conmemorar l'Any Internacional de la Taula Periòdica amb el suport de la Conselleria d' Educació, Universitat i Recerca.

Ocupació de les aules

L'ocupació de les aules usades a la Facultat es publicarà a l'aparta d'aules i laboratoris (menú de la dreta). Aquest és l'accés directe a l'ocupació de les aules. El professorat que necessiti usar un espai o fer una reserva ha de confirmar amb els serveis adminisrratius que no s'hagi ocupat l'espai recentment o que es pot fer la reserva.

Connexió a la xarxa sense fils wi-fi de la UIB

Per connectar el teu ordenador o el teu mòbil a la xarxa sense fils wi-fi de la Universitat, segueix les instruccions que trobaràs en aquest enllaç a la configuració wi-fi.

Instal·lació i configuració d'Office 365 i el correu electrònic

Per usar les aplicacions d'Office 365 (Word, Excel,...) amb el teu ordinador o dispositiu portàtil, com a estudiant de la UIB, segueix aquestes instruccions.

Seguretat en el laboratori

Nav
ElPeu

Ctra. de Valldemossa, km 7,5. Campus UIB, 07122 Palma. Ed. Mateu Orfila (Tel. 971 173009) - Ed. Guillem Colom (Tel. 971 173181). +info ubicació
Web UIB


FC http://fciencies.uib.es


Disseny i manteniment: A.A.C. (Dep. Física. UIB·$ANYGENERACIO$)